Eiendommen består av kontor- og lagerlokaler.

Totaltareal: ca 9551 kvm

Eiendommen fremstår meget velholdt og med meget god standard, og kan tilby sine leietakere en meget sentral plassering i tillegg til romslige utearealer og mulighet for fleksible arealløsninger. Svært gode parkeringsforhold og konkurransedyktige priser. Her finnes muligheter innenfor de fleste bransjer!

Eiendommen innehar en meget sentral plassering i veletablert industriområde sør for sentrum av Drammen. Ca. 5 min kjøring fra sentrum befinner eiendommen seg inntil E18 som leder sørover mot Vestfoldtraktene. Fra eiendommen når man i tillegg svært enkelt og raskt påkjøring til E18 mot Oslo, så disse lokalene har en meget fordelaktig plassering logistikkmessig, i tillegg til å utgjøre en del av et område under utvikling med svært mange større og ledende aktører innenfor såvel produksjon, storhandel, verksted og industri. Eiendommen har en meget enkel adkomst fra to sider til alle nivåer av bygningsmassen.

Eiendommen fremstår meget velholdt og holder en god standard. Takhøyde fra 2,6 meter til i overkant av 5 meter i lagerlokalene. Store og brukervennlige kjøreporter. Kontorlokalene holder en gjennomgående god standard, med belegg på gulv, moduler med glass/treverk, t-himling i tak med innfelt belysning samt ventilasjon med kjøling. Enkelte av kontorlokalene har i tilleggtil trapp, heis mellom hver etasje internt. Store transportvennlige utearealer med asfalterte flater, samt trivelige omgivelser forøvrig i form av beplantning og noe grøntarealer. Eiendommen rommer foruten dette, kontorlokaler som ventes oppusset og som kan tilbys leietaker etter den enkeltes ønsker og behov.

For mer informasjon ta kontakt med Jens Petter Frøiland, mobil: 900 59 349 eller send inn skjema:
Kobbervikdalen 75, Drammen