Tollbugata 115 Star Næringspark prosjekt Brække Eiendom
Utvikling

– Tett samarbeid mellom utvikling og forvaltning

Brække Utvikling ble etablert i 2018, med daglig leder Kristoffer Brække i spissen. Brække Utvikling har ansvaret for nye prosjekter, transaksjoner og den generelle utviklingen av konsernet.

Eiendomsselskapet Brække-gruppen er i dag organisert under morselskapet Brække Holding. Foruten direkte investeringer i eiendom har vi ønsket å utvikle og satse på verdikjeden som er tilknyttet utvikling og forvaltning av næringseiendom.

– Utviklingsselskapet har ansvar for nye kjøp, salg og utvikling av eksisterende eiendom i tillegg til nye prosjekter. Det kan være alt fra nye bygg, påbygg eller ombygg. Det er et stort potensiale i  eiendommene vi besitter, sier Brække.

Bilde av ansatt, Brække Eiendom, Brække Utvikling, Kristoffer Brække

Daglig leder Brække Utvikling AS, Kristoffer Brække

 

Synergieffekter

Brække Utvikling jobber i tett samarbeid med Brække forvaltning, og et prosjekt er ofte innom begge avdelingene.

– Brække Utvikling tar seg av transaksjonsprosessen og kjøpsprosessen, mens Brække Forvaltning tar over drift og ansvar for eiendommen. Vi er opptatt av synergieffektene, av samarbeidet mellom utvikling og forvaltning. Det er et tett samarbeid oss imellom, spesielt med tanke på informasjonsutveksling, forteller Brække og fortsetter:

– Vi bistår hverandre, og vi jobber sammen om bygget.

Skal bli mer aktive i transaksjonsmarkedet

Utviklingsselskapet har store ambisjoner om å vokse i fremtiden.

– Vi ønsker selvfølgelig at utviklingsselskapet skal øke kompetansen på sikt. Vi ønsker mer kapasitet, og ikke minst være enda mer aktive i transaksjonsmarkedet og også i prosjekter. Vårt mål er at utviklingsselskapet skal vokse, både i prosjekter og kloke hoder, avslutter Brække.

Flere nyheter
Flow
Nyheter

Nytt tilskudd på vakre Gyldenløve Brygge

Vår nyeste leietaker på vakre Gyldenløve Brygge finner man i 3.etg, nemlig Flow-Yoga Pilates Movement